Днес ще е предимно слънчево, а максималните температури ще достигнат до

...
Днес ще е предимно слънчево, а максималните температури ще достигнат до
Коментари Харесай

Днес ще е предимно слънчево, температурите ще достигнат до 11 градуса

Днес ще е най-вече слънчево, а оптималните температури ще доближат до 11 градуса, за София - 8. 

Над Черноморието ще слънчево. Ще духа слаб, по северното крайбрежие – сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 6° и 9°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е  2-3 бала.

Над планините ще доминира слънчево време. По-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има над западните региони. Ще духа сдържан и мощен югозападен вятър. С него дневните температури доста ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра – към 1°, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

В четвъртък облачността ще е най-вече забележителна, тук-там ще превали слаб дъжд. В източните региони югозападният вятър ще се усили и дневните температури ще доближават 15-16°. В Западна България ще се задържи съвсем безшумно и там в низините и котловините ще бъде мъгливо или с ниска облачност, а дневните температури ще са до 5-7°.

В петък ще се задържи относително топло. Облачността ще е променлива, по-често забележителна, на обособени места със слаби превалявания от дъжд. Вятърът ще се ориентира от запад, по-късно след обяд - от северозапад и ще стартира да нахлува леден въздух.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР